Recipe: Yummy Sushi homemade

Recipe: Yummy Sushi homemade

Sushi homemade. View Menu & Order Delivery Here. Get Fast Delivery at the Best Price. Try Drive Up, Pick Up, or Same Day Delivery.

Sushi homemade Try making both so you get a bit of the fish and a bit of veggies. You can't use just any rice for sushi. Sushi rice is a special preparation of rice flavored with rice vinegar, sugar, and salt. You can have Sushi homemade using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Sushi homemade

  1. You need 500 g of riso per sushi.
  2. You need 600 ml of acqua.
  3. It's of Vinaigrette.
  4. Prepare 120 of aceto bianco (o di riso).
  5. It's 1 cucchiaio of zucchero.
  6. Prepare 1 cucchiaino of sale.
  7. Prepare of Farciture.
  8. It's of Cetriolo.
  9. You need 1/2 of avocado.
  10. Prepare 1/2 of Carota scottata in acqua.
  11. Prepare 100 g of salmone affumicato.
  12. Prepare scatola of Tonno in scatola.
  13. Prepare 100 g of formaggio spalmabile.
  14. It's of Semi Sesamo.
  15. You need of Semi chia.
  16. It's of Condimenti.
  17. You need q.b of Salsa di soia.
  18. Prepare of Wasabi (a piacere).
  19. Prepare of Tappetino per lavorare riso e una ciotola.
  20. Prepare of Acqua.
  21. It's of Aceto.

It's made from short-grain rice (Japonica), typically made in Japan and parts of California and Italy. With homemade sushi rice, you're aiming for rice that's fluffy and a little sticky but not too sticky. This homemade sushi is so simple and fun to make! It is definitely sushi for those who may be nervous to try sushi!

Sushi homemade step by step

  1. Lavare più volte il riso (per togliere tutto l’amido) finché l’acqua risulti limpida. Mettere in pentola e coprire con l’acqua (2 cm. Sopra il riso) coprire e cuocere a fuoco lento, finché non ci sia più acqua..
  2. Mettere il riso in un recipiente basso per freddarlo. Preparare l’aceto con lo zucchero e quando sarà freddo versarlo sul riso a filo spostando con una paletta di legno e continuare a freddare il riso sventandolo..
  3. Tagliare le carote a listarelle e scottarle per 2 minuti in acqua. Preparare le fettine di cetriolo con la mandolina per creare una base per il riso.(o usare le alghe) Bagnarsi le mani in acqua e aceto e mettere sull’apposito tappetino di bambu’ (foderato di pellicola) il riso, poi l’avocado a fettine, cetriolo, carota, tonno e formaggio..
  4. Arrotolare aiutandosi con il tappetino e formare un cilindro. Aggiungere a piacere i semi di sesamo su tutta la base. Tagliare i futomaki bagnando la lama del coltello nell’acqua acidula, il taglio risulterà più netto. Per il nigiri di salmone bagnarsi le mani e dare una forma ovale, mettere sopra la fetta di salmone e compattare..
  5. Servire il sushi con la salsa di soia e wasabi.
  6. Aggiungere semi di chia.
  7. Buon appetito..

This also makes a great appetizer and my whole family loves them! Most of these ingredients can be found in your local supermarket and the result is yum-yum-yum! Serve with a bowl of soy sauce and a lump of wasabi. Rolling homemade sushi: Place sushi mat on your worktop. Top it with nori sheet (the rough side facing up).