Recipe: Delicious Pancake a modo mio
Pancake a modo mio. Coffee pancakes are the perfect light and delicious treat. Of Anglo-Saxon origin, these golden pancakes have made their way into Italian homes in recent years. I don't have his recipe or his touch on the equal-sized tip.
Use a ladle or cookie/ice cream scooper to scoop some pancake batter into the pan. Transfer the pancake to a plate, and continue repeating cooking process with the remaining batter. Proprio come fa la canzone che ho abbinato a questo articolo: era quella che mi cantava mio nonno Carlo quando mi recuperava da scuola a bordo della sua Fiesta bianca. You can have Pancake a modo mio using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Pancake a modo mio
- You need of albumi.
- You need of zucchero di canna.
- You need of farina 00.
- Prepare of farina di mandorle.
- You need of lievito in polvere.
- Prepare of zucchero di canna.
- Prepare of Per il coulis di fragole.
- It's of fragole fresche.
- Prepare of zucchero di canna.
- It's of Per guarnire:.
- Prepare of Miele di acacia.
- It's of Frutti di bosco freschi.
Mi faceva ridere e quando ci penso mi sento felice. Remember the last time you made pancakes? Well, let us remind you: it ended in sadness and confusion because you simply couldn't crank out the insane volume of pancakes you wa It is no secret that we LOVE coffee, but guess what - we also love pancakes and this recipe combines those two things. We honestly couldn't love a recipe more!
Pancake a modo mio step by step
- Lavare e mondare le fragole.
- Metterle in una padella con i cucchiai di zucchero e far cuocere fino a quando le fragole non sono disfatte..
- Quando sono fredde frullarle e il coulis di fragole e pronto..
- In un contenitore mettere gli albumi con lo zucchero e montare leggermente con la frusta. Aggiungere le due farine e il lievito e continuare a mescolare fino a quando la pastella risulta priva di grumi..
- Ungere leggermente una padella con dell'olio di semi di girasole togliendo l'eccesso con del panno carta e quando è calda mettere un coppino di pastella. Cuocere fino a quando non compaiono delle bollicine sulla superficie e girare. Per cuocerli ci andrà circa 1 minuto per lato. Andare avanti ungendo la padella di volta in volta fino ad esaurimento dell'impasto..
- Impiattare e mangiare caldi accompagnati dal coulis di fragole, miele e frutti di bosco freschi (ovviamente lavati e asciugati). Bon appetit!😉.
Your breakfasts just got better, and you can thank us later. The taste of real Italian espresso in your home at the touch of a button. Stop by The Store in San Gwann for a free taste! Scratch Kitchen is a more modern style food but their pancakes are bomb and so creative!!