Modo Più Semplice Cucinare Savoury Pasta a modo mio
Pasta a modo mio. What was once beloved family dining spot Joe's Place Pizza and Pasta will soon be A Modo Mio. Like most pasta dishes, pasta al tonno a modo mio is best freshly made. But unlike most other pastas, it can be made ahead and enjoyed at room temperature.
Cook the pasta in plenty of salted water until al dente. While the pasta is cooking, heat up a second wide bowl: fill it with boiling water and leave the water in the bowl for a few minutes before pouring it out again. Strain the pasta and put it into the warm, dried bowl. You can have Pasta a modo mio using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Pasta a modo mio
- It's 200 gr of Ceci secchi.
- Prepare 1 of avocado maturo.
- It's 150 gr of pasta calamarata.
- You need 10 of pomodorini ciliegino o datterino.
- It's 1 ciuffetto of prezzemolo e.
- You need qualche foglia of basilico.
- You need 2 foglie of alloro.
- Prepare of Succo di mezzo limone.
- Prepare qualche foglia of alga kombu.
- Prepare q.b of Sale e pepe.
- It's q.b of Olio evo.
Order online from A Modo Mio on MenuPages. Hailing from Agrigento, Italy, the Farruggio's brought their Italian heritage and love of authentic flavors with them. Welcome to A Modo Mio a joyous eatery inspired by. The menu features authentic Italian cuisine with seasonal influences and some signature dishes such as the Pasta A Modo Mio or the Calamari A Modo Mio. make a reservation.
Pasta a modo mio step by step
- Mettere i ceci in ammollo per 12 ore in acqua fredda,poi sciacquare sotto il rubinetto e cuocere in pentola con abbondante acqua le foglie di alloro e le foglie di alga. Appena l’acqua bolle si formerà un po’ di schiuma, toglierla con l’aiuto di una schiumarola,fare cuocere a fiamma dolce per un’ora,5 minuti prima mettere il sale.Scolare e frullare i ceci togliendo le foglie di alloro.
- Prendere l’avocado, tagliarlo a metà, togliere il torsolo e con l’aiuto di un cucchiaio scavare la polpa;schiacciare e spruzzare con un po’ di limone..
- Lavare i pomodorini, tagliarli a metà e metterli in una teglia, condirli con sale,pepe e un filo di olio e cuocere in forno a 150 gradi per mezz’ora.
- Nel frattempo mettere la pentola per la pasta, appena bolle farla cuocere.
- Tritare sia il prezzemolo che il basilico, aggiungere un po’ di olio e tenere da parte.
- Appena la pasta è pronta, amalgamare le creme, impiattare ed aggiungere i pomodorini e gli aromi con l’olio e buon appetito.
The Gnocchi Dolce with walnuts, balsamic reduction, gorgonzola cream sauce was very good as well (although the entree could have been a little larger). Gluten Free Pasta If you are Celiac, A Modo Mio is unable to guarantee that any item is completely free of gluten or allergens. During these difficult times with reservations and seating, A Modo Mio raised their service levels to provide Take Out and Outdoor Seating. However, it a a pleasure to sit inside a pleasant restaurant. With an outstanding Italian Menu and excellent service, A Modo Mio is one of the standard bearers at the Jersey Shore.