How to Preparare Perfect Avocado Toast
Avocado Toast. However, the uniqueness is because of the presence of healthy. fats in it. The vitamin and fat-rich qualities of avocado help make the most filling, Mash the avocado with a fork in a shallow bowl until chunky. Season with fine salt and black pepper.
Mash the avocado in a small bowl until smooth. Spread the avocado over the toast. Season with desired amount of sea salt and pepper. You can cook Avocado Toast using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Avocado Toast
- You need 4 fette of salmone affumicato.
- It's 8 of olive verdi denocciolate.
- You need of Insalata verde.
- You need of Per i toast:.
- It's 4 fette of pane in cassetta senza crosta.
- It's 2 of uova e 2 tuorli.
- It's 2 cucchiai of parmigiano.
- You need of Sale, pepe.
- Prepare of Pangrattato per la panatura.
- Prepare of Per la crema di avocado:.
- Prepare 170 g of polpa di avocado.
- It's 80 g of mandorle.
- You need 4 cucchiai of olio evo.
- You need of menta fresca.
- It's of Sale, pepe.
- It's of Mezzo lime spremuto.
I toast a slice of dark rye in the toaster oven slice half an avocado and spread on the toast sprinkle with a few grinds of sea salt then for an extra boost of protein I add a fried or poached egg (cooked yolk). With a plethora of avocado toast recipes out there—some simple, others more complex—it's easy to wonder if we've reached peak avocado. But before you write off this open-faced Instagrammable marvel, let's remember why we love avocado toast in the first place. Avocado is the star of this popular and dare I say trendy dish that still has people obsessing over.
Avocado Toast step by step
- Innanzi tutto preparate la crema di avocado, frullato gli ingredienti tutti insieme: la polpa dell'avocado fatta a pezzetti e privata di buccia e noccioli interni, le mandorle pelate e senza pellicola, le foglie di menta lavate e fatte a pezzetti, il lime spremuto, il sale e l'olio aggiunti secondo il vostro gusto..
- Tritate finememte con il frullatore ad immersione fino a ottenere una crema liscia e omogenea..
- Cooprite per evitare l'ossidazione e tenete in frigorifero..
- Tagliate ogni fetta di pane in 4 triangoli..
- Sbattete uova e tuorli e unitevi parmigiano, sale e pepe..
- Immergere i triangoli di pane nell'uovo, poi nel pan grattato, ma solo su un lato, lasciando l'altra faccia solo con l'uovo..
- Scaldate l'olio di semi fino a 130° e immergetevi il pane, prima sul lato del pangrattato e poi su quello senza. Fate dorare, scolate e lasciate raffreddare su una gratella coperta da carta assorbente..
- Quando il pane fritto si sarĂ raffreddato, farcite 2 triangoli di pane fritto con la crema di avocado, mezza fetta di salmone, una foglia di insalata e mettete l'oliva a chiudere il toast..
- Servite freddi, accompagnando con bollicine bianche o rosate.
Mastering this simple avocado toast recipe will make breakfast or brunch more exciting. Learn the basics for preparing the base and nailing the perfect golden brown toast. Here are a few easy ways to take your avocado toast up a notch. Add garlic: Lightly rub a peeled raw garlic clove over the top of your toast before adding the avocado, or mix a tiny pinch of garlic powder into the avocado. Add fresh leafy herbs or your favorite herbed sauce: Chopped fresh basil, cilantro, dill or parsley are all good with avocado.