Easiest Way to Cucinare Perfect Sushi homemade

Easiest Way to Cucinare Perfect Sushi homemade

Sushi homemade. Soooooo worth it, if you ask me. These are actually two separate (but equallty delicious) types of rolls, but they're simple enough that Japanese Cooking decided to outline the methods of making them for you all at once. Try making both so you get a bit of the fish and a bit of veggies.

Sushi homemade It's made from short-grain rice (Japonica), typically made in Japan and parts of California and Italy. With homemade sushi rice, you're aiming for rice that's fluffy and a little sticky but not too sticky. Rolling homemade sushi: Place sushi mat on your worktop. You can cook Sushi homemade using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Sushi homemade

  1. You need 500 g of riso per sushi.
  2. You need 600 ml of acqua.
  3. Prepare of Vinaigrette.
  4. You need 120 of aceto bianco (o di riso).
  5. It's 1 cucchiaio of zucchero.
  6. Prepare 1 cucchiaino of sale.
  7. You need of Farciture.
  8. Prepare of Cetriolo.
  9. Prepare 1/2 of avocado.
  10. It's 1/2 of Carota scottata in acqua.
  11. Prepare 100 g of salmone affumicato.
  12. Prepare scatola of Tonno in scatola.
  13. You need 100 g of formaggio spalmabile.
  14. It's of Semi Sesamo.
  15. Prepare of Semi chia.
  16. Prepare of Condimenti.
  17. It's q.b of Salsa di soia.
  18. It's of Wasabi (a piacere).
  19. It's of Tappetino per lavorare riso e una ciotola.
  20. You need of Acqua.
  21. Prepare of Aceto.

Top it with nori sheet (the rough side facing up). Cover nori sheet with rice and press it down. Place your fillings neatly in the middle of the rice. When ready, lift the mat and carefully roll it altogether with nori sheet over the fillings.

Sushi homemade step by step

  1. Lavare più volte il riso (per togliere tutto l’amido) finché l’acqua risulti limpida. Mettere in pentola e coprire con l’acqua (2 cm. Sopra il riso) coprire e cuocere a fuoco lento, finché non ci sia più acqua..
  2. Mettere il riso in un recipiente basso per freddarlo. Preparare l’aceto con lo zucchero e quando sarà freddo versarlo sul riso a filo spostando con una paletta di legno e continuare a freddare il riso sventandolo..
  3. Tagliare le carote a listarelle e scottarle per 2 minuti in acqua. Preparare le fettine di cetriolo con la mandolina per creare una base per il riso.(o usare le alghe) Bagnarsi le mani in acqua e aceto e mettere sull’apposito tappetino di bambu’ (foderato di pellicola) il riso, poi l’avocado a fettine, cetriolo, carota, tonno e formaggio..
  4. Arrotolare aiutandosi con il tappetino e formare un cilindro. Aggiungere a piacere i semi di sesamo su tutta la base. Tagliare i futomaki bagnando la lama del coltello nell’acqua acidula, il taglio risulterà più netto. Per il nigiri di salmone bagnarsi le mani e dare una forma ovale, mettere sopra la fetta di salmone e compattare..
  5. Servire il sushi con la salsa di soia e wasabi.
  6. Aggiungere semi di chia.
  7. Buon appetito..

Making homemade sushi rolls is a good way of impressing your friends and relatives. Like any recipe, preparing sushi requires learning some steps, choosing the right ingredients and utensils, and also, practicing. Although preparing sushi is not something complicated, it does take some time, so it is essential to be patient. Homemade sushi is an aphrodisiac, apparently. We took our newly discovered sushi skills on the road last weekend and had a sushi & Star Trek party at a friend's house.

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