Recipe: Tasty Avocado Toast

Recipe: Tasty Avocado Toast

Avocado Toast. Mash the avocado with a fork in a shallow bowl until chunky. Season with fine salt and black pepper. Toast the bread until browned and crisp.

Avocado Toast Spread the avocado over the toast. Season with desired amount of sea salt and pepper. I toast a slice of dark rye in the toaster oven slice half an avocado and spread on the toast sprinkle with a few grinds of sea salt then for an extra boost of protein I add a fried or poached egg (cooked yolk). You can cook Avocado Toast using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Avocado Toast

  1. Prepare 4 fette of salmone affumicato.
  2. It's 8 of olive verdi denocciolate.
  3. You need of Insalata verde.
  4. It's of Per i toast:.
  5. Prepare 4 fette of pane in cassetta senza crosta.
  6. You need 2 of uova e 2 tuorli.
  7. It's 2 cucchiai of parmigiano.
  8. Prepare of Sale, pepe.
  9. You need of Pangrattato per la panatura.
  10. You need of Per la crema di avocado:.
  11. It's 170 g of polpa di avocado.
  12. It's 80 g of mandorle.
  13. Prepare 4 cucchiai of olio evo.
  14. It's of menta fresca.
  15. It's of Sale, pepe.
  16. It's of Mezzo lime spremuto.

With a plethora of avocado toast recipes out there—some simple, others more complex—it's easy to wonder if we've reached peak avocado. But before you write off this open-faced Instagrammable marvel, let's remember why we love avocado toast in the first place. Avocado is the star of this popular and dare I say trendy dish that still has people obsessing over. Mastering this simple avocado toast recipe will make breakfast or brunch more exciting.

Avocado Toast step by step

  1. Innanzi tutto preparate la crema di avocado, frullato gli ingredienti tutti insieme: la polpa dell'avocado fatta a pezzetti e privata di buccia e noccioli interni, le mandorle pelate e senza pellicola, le foglie di menta lavate e fatte a pezzetti, il lime spremuto, il sale e l'olio aggiunti secondo il vostro gusto..
  2. Tritate finememte con il frullatore ad immersione fino a ottenere una crema liscia e omogenea..
  3. Cooprite per evitare l'ossidazione e tenete in frigorifero..
  4. Tagliate ogni fetta di pane in 4 triangoli..
  5. Sbattete uova e tuorli e unitevi parmigiano, sale e pepe..
  6. Immergere i triangoli di pane nell'uovo, poi nel pan grattato, ma solo su un lato, lasciando l'altra faccia solo con l'uovo..
  7. Scaldate l'olio di semi fino a 130° e immergetevi il pane, prima sul lato del pangrattato e poi su quello senza. Fate dorare, scolate e lasciate raffreddare su una gratella coperta da carta assorbente..
  8. Quando il pane fritto si sarĂ  raffreddato, farcite 2 triangoli di pane fritto con la crema di avocado, mezza fetta di salmone, una foglia di insalata e mettete l'oliva a chiudere il toast..
  9. Servite freddi, accompagnando con bollicine bianche o rosate.

Learn the basics for preparing the base and nailing the perfect golden brown toast. Here are a few easy ways to take your avocado toast up a notch. Add garlic: Lightly rub a peeled raw garlic clove over the top of your toast before adding the avocado, or mix a tiny pinch of garlic powder into the avocado. Add fresh leafy herbs or your favorite herbed sauce: Chopped fresh basil, cilantro, dill or parsley are all good with avocado. Mashed AND sliced avocado, a drizzle of olive oil and a rub of garlic, with a generous sprinkling of salt and squeeze of lime make for the PERFECT avocado toast every time!